Ny bog om dansk spilindustri

Danske spiludviklere har bevæget sig fra nørden i kælderen til en reel industri, men spiludviklernes historie er aldrig rigtigt blevet fortalt - indtil nu

Store drømme små mirakler

I mylderet af internationale spilproducenter, navnlig fra USA og Japan, hører sjældent til computerspil udviklet af danske virksomheder – og endnu sjældnere om danskerne bag. Hvem kender historien bag IO-Interactive? Eller Sybo Games og Kiloo? Vi kender deres spil, Hitman og Subway Surfers, men hvad med de udfordringer, som de danske spiludviklere har været igennem?

Store drømme små mirakler er bogen om danske spiludviklere, der har kravlet ud ad kælderværelsets dør og fundet vej til det globale marked. Bogens forfatter, Jesper Krogh Kristiansen, fortæller historien om en industri, der var på afgrundens rand i 00erne, men overlevede fordi gode kræfter ville det anderledes – en historie om vilje, mod, flid og drømme som siden 2009 har bragt flere hundrede millioner kroner hjem til Danmark i global omsætning.

Jesper Krogh Kristiansens bog er en hyldest og en kritik af en dansk industri, som vi alt for sjældent hører om herhjemme – til trods for aktørernes heltemod og personlig offervilje.

Store drømme og små mirakler udkommer under forlaget Character Publishing, og den kan købes i boghandlen såvel som her. Prisen er kr. 199,95.

Del artiklen på