Ny brugergrænseflade fra LG

Sammen med LGs kommende LG G4 smartphone, kommer også den nyeste version af deres brugergrænseflade, UX 4.0, der skulle gøre det endnu mere enkelt og intuitivt at betjene mobilen

For LG handler det om at gøre mobilen så let at betjene som muligt, at samle informationer og gøre folk til superbrugere af deres egen smartphone. Det er i hvert fald, hvad LG hævder i deres pressemeddelelse for den nye brugergrænseflade til deres kommende smartphone G4.

“UX 4.0 har fokus på at give en mere optimeret og intuitiv oplevelse af at bruge LG-enheder, uanset hvilket niveau du måtte være på,” skriver LG i pressemeddelelsen.

Mange af funktionerne lyder da også til at være rigtig spændende og ikke mindst nytænkende. En af funktionerne er blandt andet deres Quick Shot, hvor du som bruger let kan tage et billede ved at dobbelt klikke på en knap på mobilens bagside – også selvom skærmen er lukket.

Der kommer også langt flere muligheder indbygget i de forskellige funktioner af mobilen. Igen her vender vi blikket mod kameraet, hvor der er tre tilstande, Simple, Basic og Manual. Pludselig får du som fotograf muligheder for at lege med selv de mest avancerede funktioner i dit kamera, eller du kan lade kameraet tage alle beslutninger for dig.

UX 4.0 skulle også give mere personligt tilpassede notifikationer om vejr, rejser og lignende ved at analysere brugerens daglige rutine og rejsemønster, og kombinere denne information med brugeres livsstilsvaner. Så, hvis du er dedikeret løbet, modtager du måske pludselig beskeden om at “Det vil blive solskin det meste af dagen – det er en perfekt dag til at tage en løbetur i”. Om den besked ville motivere undertegnede til at tage en ekstra løbetur ved jeg ikke, men funktionen er fascinerende.

Den nye brugergrænseflade opretter også automatisk fotoalbums baseret på placering og tid for, hvornår billederne bliver taget, og den opretter endda en speciel ringetone ID for hver af dem der står i favorit-kontaktlisten.

Herunder kan du se en kort video om UX 4.0, det bliver spændende at se om det fungerer i praksis.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?