Ny drone fra Parrot med ekstra stabilitet

Parrots nye drone, Bebop, skulle være ekstra stabil og let at flyve

Parrot Bebop

Den nye drone fra Parrot, Bebop, har netop ramt det danske marked. Parrot Bebop Drone er udstyret med et 14 megapixel full hd-kaemra, er stabiliseret på tre akser og kan optage video i høj kvalitet i hele 180 grader.

Samtidig skulle kombinationen af adskillige sensorer give dronen en ekstra høj grad af stabilitet og gøre den ekstra let at styre via wi-fi med smartphone eller tablet.

Hvis du mener, at du stadig er begrænset af rækkevidden af det trådløse netværk som Parrots droner normalt ligger under for, så kan Bebop bruges sammen med Parrots nye wi-fi extender, Parrot Skycontroller, der kan anvendes til at styre Bebop og samtidig give udvidet flyverækkevide.

Parrot betegner selv Bebop som et flyvende action-kamera. Den er nemlig udstyret med et 14 megapixel ‘fisheye-objektiv’, der optager video i full-hd og streamer billeder direkte til skærmen af brugerens smartphone eller tablet.

For at kunne tage helt skarpe billeder uden rystelser, er der indbygget en række mekaniske og digitale elementer i Bebop. Den har blandt andet fire separate støddæmpere, der afbøder rystelser.

Den gør også brug af algoritmer, der sørger for at kameravinklen forbliver stabil, uden forvrængning, uanset dronens hældning eller turbulens.

Endelig kommer alle billeder gennem en digital billedbehandling af Parrots P7 dual-core-processor, dens grafikprocessor, og den patenterede Image Signal Processor.

Parrot Bebop Drone har en langt række spændende teknologier, som vi glæder os til at kigge nærmere her på redaktionen, blandt andet et accelerometer, gyroskop og magnetometer alle med tre aksler.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?