Ny generation af forbundne legetøjsrobotter

Parrot lancerer ikke mindre end 13 nye højteknologiske forbundne robotter, som bliver en del af deres serie af Parrot Minidroner

parrot minidrone

Så er der dømt robotleg. Parrot har en del forskellige minidroner på markedet allerede, men denne jul er der ingen grund til at begrænse ønskelisten. De har nemlig sendt 13 nye af slagsen på markedet, og de placerer sig lunt i tre forskellige kategorier af droner.

Den første af de droner der er på jorden, og som Parrot selv kalder for ’jumping’. Det er droner der ruller, kører hurtigt, zigzagger, laver 90 grader skarpe sving og som kan hoppe op til 75cm op eller fremad. De er alle udstyret med et vidvinkel-kamera, mikrofon og højttalere. De to typer af ’jumping’-droner er:

Night, der er udstyret med to LED-lygter der lyser op i natten

Racer, racerbliver, der kan køre op til 13km/timen

Så er der de flyvende droner, dem som Parrot kalder for ’airborne’. Det er flyvende droner der kan udføre tricks i luften, så som saltomortaler og som kan flyve helt op til 18mc/timen. Her er der også to kategorier:

Night, jeps – den har også to LED-lygter der lyser op i natten

Cargo, flyvende droner der kan bære små figurer eller måske legetøjbiler/brikker

Endelig er der de sejlende droner, hvad Parrot kalder for ’hydrofoil’. Det er droner der kan svæve og glide hen over vandet, og som kan nå en hastighed på op til 10km/time, eller 5,4 knob. Her er der så kun den samme kategori, og angiveligt er der ikke nogle droner her der er udstyret med LED-lygter.

Og den hurtige læser kan hurtigt tælle, at de ikke giver 13 droner, men det skyldes naturligvis at der er forskellige modeller indenfor de enkelte kategorier af droner.

Prisen på dronerne varierer mellem 999 kroner og op til 1.799 kroner. Angiveligt skulle de være bedre til at spare på batteriet end de gamle minidroner, og de er udstyret med 4GB hukommelse.

Læs mere om dronerne her:

Se en video om dronerne her:

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?