Ny gps til motorcyklen

TomTom har lige lanceret deres Rider 410, en helt ny gps’enhed til motorcyklen, 10 år efter deres første Rider så dagens lys

tomtom rider 410

Rider 410 kommer i en udgave med navnet ’Great Rides Edition’, der har ’Lifetime World Maps’ hvilket betyder at der i hele enhedens levetid er opdaterede kort til den. Samtidig har den 100 af Europas mest spændende ruter præinstalleret, og de er blevet testet af det tyske MC-magasin Tourenfahrer, der hører til blandt de største leverandører af ruteforslag i Europa.

Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager hos TomTom i Danmark fortæller:

“Efter at have lavet navigationsenheder til motorcyklister i 10 år, er det spændende at lancere en særudgave af TomTom RIDER. Udover de nye features som ruteplanlægning via MyDrive, Bluetooth fildeling og håndfri telefonopkald, som motorcyklisterne har efterspurgt, tilbyder vi også 100 af Europas mest spændende ruter præinstalleret. TomTom RIDER 410 er blevet designet fra bunden til livet på vejen, og som med alle TomTom produkter har vi fokuseret på et innovativt og brugervenligt interface, der gør brugeroplevelsen utrolig enkel. Det eneste man skal bekymre sig om, er hvor udfordrende en rute, man ønsker sig.”

Rider 410 giver dig mulighed for at planlæge dine egne køreture ved hjælp af TomTom MyDrive, og du kan få inspiration fra andre kører og lave dine egen spændende ruter på din pc, inden du sender dem til Rider 410.

Du kan også dreje enheden til portrætvisning, så du har et bedre overblik over rutens forløb og eventuelle sving.

Endelig medfølger der også Lifetime TomTom Traffic og Lifetime Speed Cameras uden ekstra omkostninger, og når det nu er en enhed der skal sidde på din motorcykel, så er enheden naturligvis vandtæt.

TomTomRider 410 koster 2.999 kroner og TomTom Rider 410 Preminum Pack koster 3.799 kroner.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?