Ny Logitech-mus designet til professionelle gamere

Daedalus Prime MOBA gaming mus er udviklet for at sikre, at musen ikke er det svage led, når professionelle gamere kæmper online

Logitech G2013 Daedalus Prime MOBA

Logitech har i dag introduceret deres nyeste mus til de krævende gamere. G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse er det mundrette navn, men hvor navnet kan være både svært at huske og udtale, så skulle musen være udviklet, så dens præstationer skulle være lette at huske.

Folk, der lever af at spille, stiller store krav til deres udstyr, både når det kommer til reaktionstider og holdbarhed. Daedalus er derfor udviklet med eksklusive metalfjedre, der skulle forbedre klik-reaktionsevnen på knapperne, og derved kan in-game handlinger udføres hurtigere og mere præcist.

Logitech G302 indeholder også deres Delta Zero-sensor-teknologi, der kombinerer linsedesign, illumination og geometri med algoritmer, der leverer en meget præcis omregning af håndbevægelser til handlinger på skærmen.

Jason “WildTurtle” Tran fra gamer-holdet Team SolidMid, der har været med til at teste musen, fortæller Logitech i en pressemeddelelse:

“Den er super let og lydhør, knapperne er hurtige og føles gode, og trackingen virker upåklage  ligt. G302 er lige præcist hvad jeg har brug for til at hjælpe mit hold til at vinde.”.

En solid mus

Et metalfjedersystem forbedrer højre- og venstreklik reaktionsevnen, hvilket gør det mere præcist og hurtigere at klikke. Knapperne er i stand til at registrere op til fem klik pr. sekund.

Musen har seks programmerbare knapper, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din spiloplevelse, og de kan bruges både til enkelt funktioner til komplekse makroer.

Knapperne er testet med over 20 millioner klik, hvilket svarer til en professionel gamer der spiller mere end 15 timer om dagen i 2 år.

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA forventes at ramme de danske marked her i starten af november, og den får en udsalgspris på 429 kroner.

Du kan læse mere om musen her.

  

 

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.