Ny Philips 43”-skærm med 4K UHD-opløsning og 4K MultiView Feed

De 4K Ultra HD-skærm fra Philips er 43”, hvilket gør den til den hidtil største i serien, og den leverer samme 4K UHD-oplevelse, detaljer og præcision som sine forgængere

philips

Denne ekstra store skærm giver mere plads at arbejde på end nogensinde før, og MultiView 4K-støtte gør det muligt at streame input fra fire forskellige kilder på samme tid, uden at det går ud over følelsen af plads på skrivebordet, som en skærm af denne størrelse giver.

Firdobbelt klarhed og ekstra produktivitet

Den nye BDM4350UC Philips-skærm bruger højtydende paneler til at levere et UltraClear, 4K UHD-billede på 3.840 x 2.160 pixels, hvilket er fire gange så meget som Full HD-opløsning og fire gange mere klarhed.

Uanset, hvilket program, man bruger, bringer denne skærm liv til billeder og grafik. Professionelle brugere af CAD software har mulighed for at zoome ind på fine detaljer i indviklede mønstre. Ved geologiske undersøgelser bliver de videnskabelige billeder præsenteret med større klarhed end nogensinde. Finansielle eksperter, der samler data i store, komplekse regneark, kan bevare overblikket uden at skulle tyde mini-celler. Og kreative fagfolk vil helt sikkert også sætte pris på de ultrafine detaljer og den generøse skærmplads, som den nye Philips-skærm tilbyder.

Plads til at brede sig på hele 43”

– Den seneste tilføjelse til 4K-serien vidner om Philips’ og MMD’s vedvarende engagement for at gøre synsoplevelsen mere produktiv og strålende. Med denne 43”-skærm på skrivebordet får brugerne mere plads til at nyde 4K UHD-oplevelsens klarhed og skarphed, siger Albert Ulfman, produktchef for Philips-skærme, Europa, hos MMD.

Alle kan se skærmen skarpt, uanset om man arbejder alene eller er omringet af kolleger. På grund af den avancerede panelteknologi er detaljer og farver præcise fra alle betragtningsvinkler, selv stort set fra siden. Hvis man ønsker et endnu bredere perspektiv, gør designet af den ultra-smalle kant det muligt at sætte to 43”-skærme op side om side, hvilket skaber en meget bred panorama, hvor man ikke bliver distraheret af fysiske kanter.

MultiView-teknologi til 4K

Med 43” 4K UHD-skærmplads til rådighed er der masser af plads til at arbejde i flere vinduer og programmer side-by-side. MultiView-funktionen giver brugerne mulighed for at streame input fra op til fire systemer og vise fire Full HD-vinduer på skærmen på én gang. Skærmen er derfor ideel, hvis oplysninger fra flere kilder skal ses og behandles samtidig.

Picture-by-Picture (PBP) funktionen giver en godt overblik over data i kontrolcentre som for eksempel overvågning af trafik og vejr, flyveledelse og anlægssikkerhed. Det er muligt at overvåge streaming fra fire kameraer fra forskellige kilder på én og samme skærm. På kontoret vil man for eksempel kunne se indhold fra fire notesbøger, hvilket betyder større lethed og produktivitet under møder, fordi man kan diskutere input fra flere kilder.

Andre foretrækker måske at kombinere arbejde med fornøjelse – med Picture-in-Picture-funktion (PiP), som understøtter to enheder, kan brugerne holde styr på for eksempel en live fodboldkamp fra en tv-modtagerboks, mens de arbejder på pc’en.

Ekstra mange muligheder for tilslutning

Den nye 43” 4K Ultra HD-skærm er udviklet med en række tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, DisplayPort og MHL til streaming fra mobile enheder (mens enheden oplades på samme tid), så der er frit valg mellem arbejds- og fritidsbrug. Super-speed USB 3.0 (ved 5,0 Gbit/s er overførselshastigheden ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0) giver brugerne mulighed for at opleve deres indhold i 4K Ultra HD-opløsning på 43”-skærmen ved 60Hz.

Den nye Philips 43” BDM4350UC-skærm vil være tilgængelig i butikkerne i begyndelsen af maj 2016 til en vejledende udsalgspris på DKK 5.990,00,-.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?