Ny serie af ThinkPads fra Lenovo

Bare fordi en computer er bærbar, behøver det ikke betyde at den ikke kan have masser af hestekræfter. Lenovo sender to helt nye laptops på gaden, der begge er mobile arbejdsstationer

ThinkPad P70

Det handler er de to laptops ThinkPad P70 og ThinkPad P50 som Lenovo nu sender på gaden. ThinkPad P70 er en 17” bærbar designet til professionelle der ønsker en high-end laptop.

ThinkPad P70 er udstyret med 64GB og DDR4 ECC hukommelse, og den kan håndtere op til fire harddiske og op til en terabyte af SSD-lager. Herudover er den udstyret med to Intel Thunderbolt 3 porte og har en 4K UHD-skærm eller eventuelt en FHD-touch-skærm.

ThinkPad P50 er den tyndeste og letteste laptop som Lenovo har sendt på gaden. Den har en 15,6” UHD 4K-skærm og kan køre de fleste ISV-applikationer. ThinkPad P50 har masse af funktioner, men er stadig en mobil workstation.

Begge maskiner er, ifølge Lenovo, testet til at have maksimal holdbarhed og er udstyret med de mest avancerede komponenter og funktioner som du kan finde i en mobil workstation.

Begge disse maskiner er de første der er udstyret med den nye Xeon-processor E3-1500M v5. De har Nvidia Quadro GPU’er, og de er udstyret med X-Rite Pantone farvekalibrering.

ThinkPad P70 er tilgængelige fra starten af november til en pris på 15.750 kroner ex. moms, mens ThinkPad P50 dukker op til december til en pris på 12.000 kroner ex. moms.

ThinkPad P50

ThinkPad P50 er den ene af de to nye workstations fra Lenovo. ThinkPad P70 kan du se i hovedbilledet til artiklen.

About Lars Bennetzen 3880 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?