Ny skærm-serie fra Philips

Den nye serie af skærme hedder Philips E-Line og har indtil videre tre skærme i serien på hhv. 23”, 24” og 27”

philips e-line

Hvor 23” skærmen har et simpelt design med et blankt sort finish og en smal skærmkant, så er både 24” og 27” skærmene har et blankt hvidt finish og en slank, elegant metalfod. For at understøtte det enkel udseende har frontpanelet på alle tre skærme ingen synlige knapper. I stedet findes der en ’EasySelect-knap’ på bagside af skærmene, hvor man kan justere indstillingerne.

23” skærmen er udstyret med et AH-IPS-panel, mens 24” og 27” skærmene er udstyret med PLS LED-teknologien. Begge skærmteknologier giver ekstra brede betragtningsvinkler på 178 grader, som gør det muligt at se indholdet på skærmen i næsten alle vinkler.

DE to PLS-skærme kan gengive 82% af NTSC-farveskalaen, hvor almindelige skærme kan gengive omkring 72%. Alle tre skærme har en skærmforhold på 16:9 og fuld HD-opløsning i 1.920 x 1.080. Begge modeller kommer med Philips Flicker-free-teknologi som skulle give stabile billeder og sikre at øjnene ikke bliver trætte.

philips e-line

Samtidig er de tre nye computerskærme Philips Smart-teknologier, der alle forbedrer billedkvaliteten. Blandt andet SmartContrast der analyserer indholdet på skærmen og justerer automatisk farverne og baggrundslyset, så man får de bedste forhold til at se billeder og videoer.

Eller hvad med SmartImage der også analyserer indholdet på skærmen med henblik på hele tiden at indstille kontrast, farvemætning og billedskarphed for en præcis skærmoplevelse.

Det er også muligt at tilslutte en smartphone eller anden MHL-kompatibel enhed på den nye E-Line-skærme, og samtidig oplades den mobile enhed.

De tre skærmen, 237E7QDSB, 246E7QDSW og 276E7QDSV er på gaden i begyndelsen af november, og de forventes at komme til at koste 1.499 kroner, 1.599 kroner og 2.299 kroner.

philips e-line

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3664 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?