Ny spændende high-end smartphone fra Sony

Xperia Z3+ er en helt ny high-end smartphone der både er vandtæt, udstyret med et kvalitetskamera og så har den en lang batterilevetid, påstår Sony

Z3+

Sonys Xperia smartphones hører klart til blandt toppen af poppen. Ikke mindst deres super slanke design og deres vandtæthed er med til at bringe dem helt til tops når vi snakker funktioner og egenskaber.

Z3+ er endnu ikke landet, men Sony lover at den kan forudbestilles, og at den leveres sammen med et Sony Action Cam Mini.

Så altså, hvad er det så lige vi kan forvente os af Z3+? Jo se, den skulle gerne være både tyndere og lettere end forgængeren, og fået en ny design af usb-porten, så lugen er fjernet. Det lugter umiddelbart af, at smartphonen så ikke længere er vandtæt, men Sony lover at det ikke er tilfældet – Z3+ skulle stadig være i stand til at holde vandet ude, og skulle have en klassificering for vand- og støvtæthed der er markedets højeste – IP65/68.

Opdateret kamera

Sony har også puttet lidt kræfter i at opdatere kameraet, der nu har en følsomhed på 12.800 ISO og en 1/ 2.3” billedsensor som skulle sikre gode billeder selv i mørke. Kameraet har HDR ved både foto og video, og så kan den optage i 4K.

Nå ja – hører du til blandt dem der ikke kan lade være med at fotografere flæskestegen når den bliver sat på bordet, så har Z3+ en funktion der hedder Gourmet, og selvom den ikke hjælper dig til at blive en bedre kok, så skulle funktionen hjælpe dig med at tage bedre madbilleder.

Frontkameraet er på 5MP, har autofokus, en Exmor R-sensor og et 35mm vidvinkelobjektiv. Men det rigtig spændene er kameraet på bagsiden. Det har nemlig fået ikke mindre end 20,7MP og en Exmor RS-sensor. Ikke dårligt Sony.

Batterilevetiden er lovet til at være på to dage, og ved at bruge den specielle Stamina-mode, der automatisk lukker ned for processor og apps når skærmen er slukket, skulle mobilen faktisk fungere endnu længere.

Xperia Z3+ kort fortalt

  •  Elegant, slankt design, 6,9mm tynd og med en vægt på kun 144 g.
  • Vandtæt (IP68) – den højeste klassificering, som kan opnås. Og endda med åben USB-indgang for enklere opladning. For- og bagside af hærdet glas med en ramme i aluminium.
  • Op til to dages batteritid, som enkelt kan forlænges yderligere med Battery STAMINA Mode.
  • Suveræne billeder og video – også i svagt lys – med de opdaterede kameraer både hovedkamera (20,7 MP) og frontkamera (5 MP).
  • Forbedrede præstationer med ultrahurtig Qualcomm® Snapdragon 810 med 8 kerner og 64 bit samt 32 GB hukommelse, som kan udbygges med microSD-kort.
  • Hurtigere surfing både via 4G og WI-FI, understøttelse af LTE Cat6 og Wi-Fi MIMO.
  • Sonys førende skærmteknik, højopløst lyd og PS4 Remote Play til underholdning i verdensklasse.
  • TRILUMINOS™-display med X-Reality™ for mobile og Live Colour LED, nu med endnu højere lysstyrke og kontrast.

Kan forudbestilles

Fra og med i dag den 26 maj og frem til og med den 25. juni får alle som forudbestiller en Xperia Z3+ hos alle de store teleselskaber, Elgiganten og andre udvalgte forhandlere et Sony Action Cam Mini (HDR-AZ1) til en værdi af ca. 2000 kr. med i købet. Alle som har forudbestilt vil få mobil og action cam levereret samtidig. Mere information om prebooking-tilbuddet kan ses her.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?