Ny stor 4K-skærm fra Philips

Nu smider Philips endnu en UHD 4K- på markedet, det bliver så deres første 32”-skærm

Philips 32" 4K-monitor

MMD, der står bag Philips-monitorerne, sender nu deres første 32”-skærm med 4K-opløsning på markedet. Det er en skærm, der er rettet mod underholdningsmarkedet, da den er optimeret til detaljerig underholdning som film og spil.

Den nye skærm, Philips BMD3275UP, har fire gange så høj opløsning som en fuld hd-skærm, og den har en pixeltæthed på ikke mindre end 3.840 x 2.160. Den har en farvedybde på 10-bit, og det skulle sikre en naturlig farvenøjagtighed uden kvalitetstab, og den kommer med med Philips flicker-free-teknologi, der justerer lysintensiteten og minimerer flimmer.

Den er bygget op over et IPS-AHVA-panel, der giver en betragtningsvinkel på op til 178 grader, og så er den udstyret med en række højhastighedsforbindelser, så du kan streame 4K-indhold unden at risikere forsinkelser.

Den har indbygget MultiView-funktionen, hvilket betyder, at det kan lade sig gøre at streame indhold fra to forskellige enheder, måske en pc og en tablet, i to adskilte områder på skærmen, og MMD lover, at UltraClear 4K-opløsningen nok skal sikre, at både skarphed og klarhed er høj i begge billeder.

Endnu er det ikke offentliggjort præcist, hvornår skærmen rammer det danske marked, og af samme årsag foreligger prisen heller ikke endnu – men lad os gætte, den bliver ikke billig.

Har du lyst til at læse mere om den nye skærm, så kan du læse her.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?