Ny tablet fra Acer med suveræn lyd og forbedret skærm

Acer Iconia Tab 10 indeholder nogle ret spændende specifikationer blandt andet DTS-HD Premium Sound og Acer Precision Plus touchskærm

acer

Den nye tablet fra Acer er en fiks lille sag med masser af hestekræfter under det flotte ydre. Størrelsen er kun 259 x 167,5 x 8,9 mm og den er udstyret med 2GB arbejdshukommelse og 32GB lagerplads – der kan udvides med op til 128GB via microSD-kort.

Processoren er en MediaTek 64 bit Quad-core, MT8163A, den kører Android 6.0 Marshmallow og har en batterilevetid på lige over otte timer. Samtidig lover Acer at den har kræfter nok til at køre de nyeste spil, og naturligvis surfe på nettet og afspille videoer flydende og uden afbrydelser.

Men hvor denne tablet virkelig skiller sig ud fra mængden er på lydsiden. Iconia Tab 10 er udstyret med Acer Quadio, fire frontplacerede højttalere og optimeret med DTS-HD Premium Sound, der indeholder DTS-HD-dekoderen, Virtual Surround Sounds og Audio Enhancements.

Hvis du ønsker at bruge tabletten med et headset, så understøtter Tab 10 surround-sounds på den platform også og her i 5.1-versionen. Der er også en MediaMaster kontakt på siden af enheden, fra hvilken du hurtigt kan vælge den bedste video- og audioindstilling alt efter den situation du skal bruge tabletten i.

På skærmsiden har Acer også lagt sig i selen. Tab 10s nye Precision Plus skærm er så sensitiv at du kan skrive og tegne på den med en almindelig blyant eller pen, ikke bare en dedikeret stylus. Følsomheden stammer fra den unikke panel, der har meget små sensorer. Sensorerne er blevet blevet meget mindre – nu kun 3,5 mm, sammenlignet med de 5.5 mm sensorer der typisk findes på de traditionelle touchskærme.

Den nye tablet dukker op på markedet i maj til en pris på kun 1.999 kroner.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?