Ny trådløs gamingmus fra Logitech til både højre og venstre hånd

Hvis du er gamer og venstrehåndet, så skulle du måske lige kigge nærmere på den nye Logitech G900 Chaos Spectrum, der er designet til båd højre og venstre hånd

logitech g900

Det er ikke noget nyt at Logitech sender en gamingmus på gaden. Men denne mus er nu stadig ret interessant. Dels har Logitech udstyret den med en avanceret optisk sensor, et fleksibelt ambidekstralt design (Logitechs betegnelse for at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede), justebar belysning og mekaniske pivoterende knapper i et design der skulle sikre en maksimal ydelse og komfort selv når du spiller i lang tid.

Den nye mus har en helt speciel clock-tuning-teknlogi, der reducerer strømforbruget betydeligt, og det betyder at musen skulle kunne bruges til spil i op til 32 timer på en enkelt opladning.

Den medfølgende software give dig besked når det er tid til at lade musen op, og du behøver ikke stoppe spillet, for du kan let skifte mellem trådløs og kablet tilstand. Samtidig oplader musen hurtigt – kun omkring to timer for en fuld opladning.

Hvis vi kigger lidt nærmere på teknikken, så er musen udstyret med den optiske gamingsensor PMW3366, samt Logitechs clock-tuning-teknologi. Sensoren aflæser meget nøje håndens bevægelser for en glidende og hurtig ydelse selv ved høj følsomhed. Den har ingen udjævning eller filtrering i DPI-intervallet – som er 200 – 12.000 DPI – hvilket er med til at give en bedre opløsning og reaktion når du spiller.

Musen har et par designmæssige specielle egenskaber. Den kan nemlig omdannes til en højre- eller venstrehåndsmus ved hjælp af at bruge et af de medfølgende magnetiske covers.

Knapperne i G900 er designet med et fjedersystem i metal og med pivoterende metalhængsler, der er indbygget i venstre og højre knapperne. Det system reducerer afstanden mellem knapperne og deres aktivering og mindsker trykkraften, der skal bruges for at klikke.

Musen vejer kun sølle 107 gram, hvilket samtidig gør den til en meget let mus, hvilket godt kan give anledning til bekymring her på redaktionen. Men en fremtidig test af musen vil vise om det er begrundet.

Musen kommer på gaden til april og kommer til at koste 1.499 kroner.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?