Ny trådløs højttaler fra Bose med både Bluetooth og WiFi

Det er den lille SoundTouch 10 der nu bliver en del af Boses SoundTouch-familie, og den kan slutte sig de eksisterende SoundTouch 20 og 30 serie III højttalerne, så du kan kombinere dem som det passer dig bedst

sound touch 10

SoundTouch 10 fra Bose er kun 21,2cm høj, 14,1cm bred og 8,7cm dyb. Den kombinerer Boses digitale signalbehandling med den nye Unidome-transducer, som er et kraftværk på 2,5”, der producerer den højeste effekt af alle transducere i den størrelse i Boses historie.

Det skulle give SoundTouch 10 en renere, dybere og højere lyd en alle andre enkelte højttalere i den størrelse.

Højttaleren er udstyret med Bluetooth, så du med det samme kan slutte højttaleren til din smartphone eller tablet. Den har også fået WiFi indbygget, så alt det der bliver afspillet på SoundTouch 10, kan sendes direkte til flere SoundTouch højttalere, selv over meget stor afstand.

SoundTouch 10 har fået indbygget musiktjenesterne Spotify og Deezer, og fordi højttaleren kan huske dine indstillinger, så er det ikke nødvendigt at bruge en smartphone for at afspille Spotify eller Deezer. Du kan nøjes med at trykke på en enkelt knap på højttaleren, så bliver din favorit musik afspillet.

SoundTouch 10 er på markedet nu til en pris af 1.649 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3662 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?