Ny tynd og elegant soundbar fra Philips skal tækkes kvinderne

Et lydanlæg der ikke fylder meget, har et slankt og elegant design med en god lyd. Det er de parametre som Philips satser på skal få kvinder til at købe deres nye soundbar

Katena

Navnet på den nye soundbar er Katena, eller Philips HTL7140B, og har nogle ret spændende specifikationer. Den er kun 3,8cm høj og 5,4cm dyb, kommer med en trådløs subwoofer og leverer ægte 5.1 lyd.

Det er så parametre, som Philips mener i særdeleshed vil tiltrække kvinder, koblet med designet med en sort metalgrill foran og en aluminiumsplade på toppen. Men mon ikke at det også vil virke på en del mænd?

Katena har også Bluetooth-forbindelser, så du kan streame musik trådløst til anlægget, og den kan parres med din smartphone via NFC. Herudover er det via HDMI ARC, at lyden fra tv’et sendes ud over anlæggets 320 watt.

I en pressemeddelelse fortæller John Bundgaard, Account Manager hos Gibson Innovations, at Katena er udstyret med otte højttalere; to centerhøjttalere, to venstre- og to højrekanalhøjttalere og en vinklet diskanthøjttaler på begge hjørner.

Kombinationen af højttalernes placering og funktioner samt teknikken, der håndterer lyden, kalder Philips for Ambisound.

Katena har en vejledende udsalgspris på 4.999 kroner.

About Lars Bennetzen 3892 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?