Ny version af Huaweis Honor-smartphone

Huawei har lige sendt deres nye version af den billige smartphone, Honor 4X på gaden. Den har fået designmæssigt løft og bruger den nyeste teknologi på markedet

Honor 4X

Honor blander flere ting, på designfronten er det blandt andet modeindustrien, der har givet inspirationen, og hardware og ydeevne er optimeret til at give det ypperste – trods det er en meget prisbillig smartphone.

Honor 4X har op til 72 timers uafbrudt batterilevetid, skulle tage suveræne billeder, og så kommer den med muligheden for at bruge dual-sim.

”Honor 4X viser, hvordan Honor forsætter med at forbedre smartphones. Vi er fokuseret på at levere høj kvalitet og værdifulde telefoner til vores digitale forbrugere, som passer til deres livsstil og budget,” fortæller Thor Gøtz, direktør for Huawei’s danske Consumer Business Group.

Suveræn ydeevne

Det kraftige og energieffektive 3000mAh batteri tillader op til 72 timers uafbrudt batterilevetid, mens den strømbesparende teknologi sparer op til 30 procent på energiforbruget. Den holdbare og stabile 4G netværksforbindelse reducerer risikoen for at falde tilbage til 3G og sikrer dermed, at brugeren oplever den ultimative trådløse netværksoplevelse.

Elegant Design

Honor 4X har et elegant og simpelt design med en særlig bagside, hvis udformning og struktur er inspireret af tekstilmodeindustrien. Den super tynde smartphone har en 75 procent ’screen-to-body ratio’ og en 5,5 tommer skærm med HD opløsning (1280 x 720 pixels).

Gode kameraer

Honor 4X har et 5 MP frontkamera og et 13 MP kamera på bagsiden, som tager billeder i helt fantastisk kvalitet. Med en lynhurtig lukketid går du heller aldrig glip af muligheden for at tage ultra skarpe billeder.

Fakta om Honor 4x

  • 5 MP frontkamera og 13MP bagkamera
  • Mulighed for at tage panoramiske ’selfies’
  • Kraftig Kirin 620 chipset med 64-bit A 53 Octa-core processor
  • Dual SIM Dual standby
  • 2GB RAM, 8GB ROM med micro-SD åbning for ekstra lagring
  • Stort batteri som inkluderer 3000mAh kapacitet og 590Wh/L energi densitet
  • 5,5 tommer skærm, touch screen display med HD opløsning og 75% ‘screen-to-body ratio’
  • EMUI 3,0 interface med Android 4,4 og med en opgradering til 5,0 denne sommer
  • Elegant design inspireret af tekstilmodeindustrien
  • Honor 4X er den første Honor 4G smartphone med dobbelt 64-bit software og hardware, 64-bit octacore Kirin 620 chipset, og den seneste model med Android 4,4 styresystem

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?