Ny vinguide finder ønskevinen

Hardys Wines lancerer en ny gratis app, der hjælper med at matche forskellige madretter med den mest idelle vin. Appen fås til iOS og byder også på spændende opskrifter, nyttig information om de forskellige vintyper samt en vinquiz

hardys, vinguide

Nu er det slut med at stå og være forvirret i supermarkedets vinafdeling, når der skal vælges vin til aftensmaden. Det australske vinhus Hardys Wines lancerer nemlig en gratis app, Hardys Wine Guide, der hjælper dig med at vælge den helt rigtige vin til maden. Nå ja – en helt rigtige vin fra Hardys naturligvis.

Matcher vin til alle typer mad

Appen indeholder flere funktioner, når man skal vælge vin eller bare mangler inspiration til aftensmaden. Den giver information om, hvilke druesorter og vintyper, der passer til bestemte fødevarer, samt lækre opskrifter på både lette og lidt mere avancerede retter. Man behøver ikke at have planlagt en 3-retters menu for at få gavn af Hardys’ nye app. Hvis aftensmaden står på en simpel ret med kylling, kan appen stadig give brugbar information om, hvilken vin, der passer bedst til det.

”En af de ting, vi ofte hører fra vores kunder er, at de finder det svært at vælge vin til bestemte retter mad. Mange har en favoritvin eller en yndlingsdrue, men den passer ikke nødvendigvis godt sammen med middagsmenuen. Derfor har vi udviklet en app, der kan hjælpe med at finde frem til den type vin, der passer bedst til menuen. Med appen behøver man ikke være vinkender for at træffe et godt valg,” siger Flemming Jons, salgschef for Hardys Wines i Danmark.

Praktiske råd til vin & vinquiz

Ud over de praktiske funktioner byder appen også på en underholdende quiz, hvor man kan teste sin viden og udfordre sine venner på viden om vin ved at svare på spørgsmål som ”Hvor stammer Chardonnay-druen oprindeligt fra?”

Appen indeholder også information om Hardys’ vine, så man nemt kan finde oplysninger om den vin, man ser foran sig på hylden i butikken, samt praktiske tips til fx opbevaring og servering af vinen samt en ordforklaring.

Man kan også finde gode råd til vin og sammensætning af mad og vin på Hardys’ Facebook-side www.facebook.com/hardyswinesdanmark hvor Hardys i samarbejde med sommelier Tim Vollerslev deler ud af viden og gode råd.

Appen Hardys Wine Guide er gratis og kan downloades i App Store. Der vil også komme en version til Android i løbet af 2016.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2587 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart