Nye 0-dags sårbarheden rammer Windows

Alle aktuelle versioner af Windows berøres

Symantec har fundet to nye 0-dags sårbarheder, som de i øjeblikket undersøger nærmere. Den ene påvirker Windows TrueType Font (TTF), mens den anden, som kaldes for “Sandworm”, påvirker alle aktuelle versioner af Windows – lige fra Vista Service Pack 2 til Windows 8.1, og forresten så rammers Windows Server versionerne 2008 og 2012 også.

Symantec betegner sårbarhederne som kritiske og anbefaler at alle med det samme implementerer de nyeste opdateringer fra Microsoft, som du kan læse mere om i Microsoft Bulletin her 1 og 2. Du kan læse mere information om disse sårbarheder på Symantec Security Response blog: Microsoft Windows TTF og “Sandworm.”

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.