Nye Alt-i-en inkjetprintere fra Canon forbedrer tilslutning til skyen og udskriftskvaliteten

De tre nye printere, PIXMA MG5750, MG6850 og MG7750 er både designet til personlig brug og til hjemmekontoret. De har forbedrede cloud- og WiFi-funktioner og lover endnu bedre udskriftskvalitet end tidligere modeller

MG6850

For Canon handler det om at tilkoble det moderne liv med skyen, og derfor tilbyder de nye printere både på de traditionelle udskrifts-, kopierings- og scanningsfunktioner, og de kan arbejde sammen med en lang række apps og cloud-tjenester.

Samtidig er de kompatible med Instagram og Slideshare, så der er endnu flere muligheder for at udskrive fra et endnu større udvalg af sociale netværk.

Canon fortæller også, at de tre printere gør det let at få adgang til, og udskrive direkte fra, tjeneste som Google Drev, Dropbox, Evernote og OneDrive, samt at uploade scannede dokumenter og fotos til Microsoft OneNote.

De tre printere har alle Canons PIXMA Cloud Link Scan og Remobe Print-funktionalitet, som gør at brugeren let kan scanne et dokument eller foto med en printer eller udskrive fra en anden printer via skyen.

Lidt om de enkelte printere

PIXMA MG7750 er udstyret med seks blækpatroner, og erstatter Canons MG7550. Designet er kompakt og skulle være udstyret med en brugervenlig betjening og enkel navigation. Den styres fra en 8,8cm touch-display på printerens front.

Opløsningen på printeren er op til 9.600 dpi.

MG7750

PIXMA MG6850 og MG5750 erstatter henholdsvis MG6650 og MG5660. De har begge fem farvepatroner, og det er muligt at udskrive til dem fra Wifi-aktiverede kameraer.

MG 6850

Priser og tilgængelighed er endnu ikke oplyst – men de ser spændende ud og Tech-Test glæder sig til at få mulighed for at teste dem.

MG5750
About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?