Nye Dell-bærbare til kontoret

Der er masser af power i de nye laptops fra Dell, og samtidig er de både elegante, har nye sikkerhedsfunktioner og er både tyndere og lettere end tidligere modeller

latitute 14 5000

Dell har efterhånden fået godt fat på de professionelle marked, og lancerer nu to nye maskiner i deres Latitute 5000-serie, som er rettet mod kontorbrugerne.

De nye laptops er baseret på de nye 6. generations Intel Quad Core-processorer for at optimere ydelsen, kan forsynes med berøringsfølsom skærm med Corning Gorilla Glass NBT, et batteri med en levetid på op til 17 timer og så er de designede til Windows 10.

De to nye laptops er på henholdsvis 14” (E5470) og 15” (E5570), og de er op til 27% tyndere og 18% lettere end tidligere versioner.

Men også sikkerheden er der blevet gjort en del ud af i de nye versioner. De er dels udstyret med Dells egne krypteringer, beskyttelse mod malware og mulighed for adgangskontrol, samt integreret smartcard og fingeraftryksscanner.

Samtidig har Dell formået at holde prisen nede i et fornuftigt lege, de starter ved 5.669 kroner og er klar på markedet i 2016.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?