Nye gaming-headsets fra Logitech lover højkvalitetslyd til gameren

De to nye headsets er begge udstyret med Logitechs Pro-G lyddrivere og designet af Logitechs lydtekniske team

Logitech G633 og G933

De to headsets bærer navnene Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset og Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset. Udover de nye Pro-G lyddrivere er de også udstyret med brugerdefinerede RGB-belysning, udskiftelige, belyste ørestykker og programmerbare G-taster.

Den medfølgende software sætter brugeren i stand til selv at definere lydindstillingerne, skabe personlige lydprofiler og indstille favorit EQ’en.

De to headsets tilbyder begge Dolby og DTS Headphone:X2 surround sound og sammen med Pro-G driverne lover de to headsets en indlevende in-game oplevelse, som gør det muligt at høre fjenderne rundt om spilleren.

Logitech G633

Logitech G633 Artemis Sepctrum Gaming Headset

DTS Headphons:X-teknologien kalibrerer og behandler lyden, og på den måde bliver brugerne bragt tættere på en studieoplevelse.

Logitech G633 og G933 virker begge til pc, mobilenheder og spillekonsoller, herunder PlayStation 4 og Xbox One. G633 er både udstyret med en usb-tilslutning og en analog tilslutning, mens G933 har en usb-mix-adapter og to analoge tilslutninger, der forbinder og mixer lyd fra op til tre enheder.

Logitechs Gaming Software kan bruges til at tilpasse belysningen, lyd og knapper. RGB-belysningen kan justeres ud fra en farvepalet på 16,8 millioner farver, og det er muligt at programmere brugerdefinerede makroer på tre programmerbare G-taster.

Mens Logitech G633 er en kablet enhed, giver Logitech G933 dig en trådløs forbindelse mellem headset og computer, om end du også kan vælge at bruge headsettet kablet.

 

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset forventes at være i butikkerne fra september 2015 og kommer til at koste 1.449 kroner. Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset dukker op til oktober og får en pris på 1.699 kroner.

Logitech G933

Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?