Nye multimediehøjttalere fra Logitech med kraftig lyd

Det nye multimediehøjttalersæt, z533 Multimedia Speakers, er en udvidelse af det eksisterende udvalg af højttalere fra Logitech, og er rettet mod at gøre lyden livagtig

Logitech Z533

Højtalersystemet leverer en kraftig akustik med dybde og detaljeret diskant for at sikre en lyd, der fylder hele rummet. Logitechs z533 multimediehøjttalere tager din musik, film og spil til et nyt niveau med dynamisk bas, takket være subwooferen med 2.25-tommer driver.

Logitech z533 multimediehøjttalerne har også et tilsluttet kontrolpanel, som du kan lægge et godt sted, så du hurtigt og nemt kan få adgang til de essentielle indstillinger som power, volumen og bas. Den har også et stik til høretelefoner samt et ekstra 3,5 mm input. I blandt de mange inputs finder du.3,5mm og RCA, så du kan tilslutte og lytte til næsten hvilken som helst enhed med et audiooutput, såsom computere, tablets, smartphones – ja, selv tv’et.

Pris og tilgængelighed

Logitech z533 Multimediehøjtalerne forventes tilgængelige i Danmark i midten af juli 2015 til en vejledende pris på 749 kroer. Kig forbi www.logitech.com hvis du vil læse mere.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?