Nye overvågnings-harddiske fra Western Digital

Mangler din virksomhed harddiske med høj kapacitet til overvågningssystemet, så er Western Digital klar med deres nye WD Purple NV, der kommer som en 3,5” harddisk med enten 4TB eller 6TB

Western Digital

WD Purple NV har en ekstra høj lagerkapacitet og ydeevnen er optimeret til at passe til de skalérbare NVR (Network Video Recorder) overvågningssystemer. Sammenlignet med den klassiske WD Purple er den nye 3,5 tommer, 4 TB og 6 TB harddisk designet til at håndtere selv de større NVR-overvågningssystemer, og så kan den kan operere med flere samtidigt forbundne kameraer.

Den større lagerkapacitet betyder, at videooptagelserne kan bevares i meget lange perioder. WD Purple NV er designet til at håndtere miljøer, hvor der optages døgnet rundt i NVR-systemer. De nye produkter har et lavt strømforbrug og mange andre funktioner, man typisk vil forvente af high-end overvågningssystemer.

De nye harddiske er udstyret med særlige WD-teknologier:AllFrame – reducerer tabet af videooptagelser og forbedrer dataflow og playback.Beskyttelse – en stærk overfladebehandling gør, at systemet kan installeres i selv meget udsatte udendørsmiljøer.Støtte af systemer med mange kameraer – optimeret til at understøtte systemer med et stort antal high-definition overvågningskameraer

Tilgængelighed

WD Purple NV 6 TB overvågningsharddiske kan ved bestilling sendes til kunder med det samme. Produkterne er dækket af tre års garanti. WD Purple NV 4 TB harddiske vil være tilgængelige i slutningen af kvartalet.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?