Nye sort/hvid laserprintere fra Brother

Fire nye kompakte laserprintere til priser under 1.000 kroner skal sikre, at alle har råd til en god laserprinter

Langt hovedparten af alle printere i dag er farveprintere, men der er stadig et stort marked for sort/hvide laserprintere, ikke mindst blandt de kompakte modeller.

Brother har derfor netop sendt fire nye laserprintere på markedet, der alle er små, lette og betjene, sort/hvide printere og alle til priser mellem 550 kroner og 1.100 kroner, eksklusiv moms.

Alle fire sort/hvid printere fra Brother tilbyder automatisk dobbelt-sidet print, der kan reducere papirforbruget med op til 50 procent.

To af de små sort/hvide laserprintere har trådløst netkort, som giver adgang til udskrifter fra for eksempel smartphones og tablets. De har Apple AirPrint og Google Cloud Print og kan arbejde sammen med Brothers gratis iPrint&Scan-app til iOS, Android og Windows Phone.

Brother leverer de fire printer-nyheder med tre års garanti samt on-site swap/udskiftning det første år.

Den mindste printer her Brother HL-L2300D, som er en lille sort/hvid laserprinter til folk med begrænsede behov og med en enkel betjening.

HL-L2300D udskriver op til 26 sider i minuttet, og man kan vælge mellem at printe enkeltsidet eller automatisk på begge sider af papiret. Med i prisen følger en toner til de første 700 sider, man skal have udskrevet.

Den næste i rækken er Brother HL-L2340DW der har samme tekniske specifikationer som ”lillebror”, men som har fået tilføjet Wi-Fi, én-linjes display, en større hukommelse og mulighed for mobilt print.

Herefter er det Brother HL-L2360DN, der er designet til it-miljøer, hvor man anvender kabel-baserede netværk eller en usb-forbindelse direkte til pc’en. Printeren har automatisk dobbelt-sidet print, 250-siders papirskuffe og en toner til 700 sider.

Endeligt er der den største model i den nye Brother-familie af kompakte sort/hvid laserprintere. Det er HL-L2365DW, der har både usb, trådløst og kablet netkort og er derfor en meget fleksibel printer.

HL-L2365DW har automatisk dobbelt-sidet print, adgang til mobilt print og en medfølgende toner til 1.200 sider.

Hvad koster de så?

Brother HL-L2300D vil typisk koste 559 kr. ekskl. moms (699 kr. inkl. moms)Brother HL-L2340DW med trådløst netkort ventes at blive solgt for 679 kr. ekskl. moms (849 kr. inkl. moms)Brother HL-L2360DN udskriver hurtigere og er prissat til 959 kr. ekskl. moms (1.199 kr. inkl. moms)Brother HL-L2365DW med trådløst netkort og hurtige print skal koste 1.039 kr. ekskl. moms (1.299 kr. inkl. moms)

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.