Nye spændende lydsystemer fra Bose

Bose sender to nye lydsystemer på markedet, et til hjemmebiografen og et til dit tv

Bose har netop lanceret to nye to nye underholdningssystemer, som kombinerer flot ydelse og enkelhed. Bose fortæller i en pressemeddelelse at CineMate 15 højttalersystemet til hjemmebiograf og Bose Solo 15 lydsystemet til tv er nemme at installere, nemme at bruge og leverer bedre og væsentlig mere kraftfuld lyd til alt, man ser på tv – serier, musik, film, sportsbegivenheder og videospil.

CineMate 15 er Boses mest enkle løsning til hjemmebiograf, der kombinerer en kompakt soundbar med et Acoustimass-modul. Solo 15 er den bedste sokkelhøjttaler til tv fra Bose, og den giver forbedret lyd i forhold til sin forgænger – det populære Bose Solo tv lydsystem – med et større format, som passer til nutidens større tv-skærme.

CineMate 15 og Bose Solo 15 anvender virksomhedens egen patenterede teknologi TrueSpace til at levere intens lyd, som fylder hele rummet. Begge systemer gengiver de nuancer, som typisk går tabt gennem tv-højttalerne eller konventionelle soundbarsystemer – tydelig dialog, omhyggeligt placerede lydeffekter og svulmende soundtracks. Bose CineMate 15-soundbaren måler 30,5 cm i bredden, 7 cm i dybden og 8,5 cm i højden, så den kan placeres foran fjernsynet, stort set uden at man lægger mærke til den. Den tilsluttes tv’et med det ene medfølgende kabel, og den indeholder fire patenterede højttalerenheder i en ny konfiguration – to i front og en i hver side – alt sammen skjult bag en elegant front i metal. Acoustimass®-modulet indeholder en basknap, som kan bruges til at justere ydelsen i de lave toner efter din smag, og det sluttes til CineMate-soundbaren med et 3 meter langt kabel, som giver flere muligheder for anbringelse af modulet. Bose Solo 15 har en bredde på 62,8 cm, en dybde på 35,6 cm og en højde på 7,6 cm så den passer under de fleste fjernsyn med skærmstørrelser op til 127 cm (50 tommer). Systemet indeholder fem enheder med en centerhøjttaler, som giver tydeligere dialog i programmer som f.eks. talkshows og nyheder. Teknologi til digital signalbehandling justerer og optimerer lyden ved alle lydstyrker. Der er kun brug for én tilslutning – fra højttaler til tv. Ligesom CineMate 15 er der en basknap på kabinettet, og der medfølger en programmérbar universalfjernbetjening, som kan betjene systemet og alle tilsluttede enheder.

Priser og tilgængelighed

CineMate 15 og Bose Solo 15 fås til en vejledende udsalgspris på henholdsvis 4.999 og  3.499 kroner fra den 15. september 2014. Alle standardkabler til opsætningen medfølger.

  

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.