Nye sportheadsets fra Jabra

Så er Jabra klar med et par nye headsets der er beregnet til at tage med på løbeturen;. Sport Pulse Wireless og Sport Rox Wireless

Mange vil gerne have musikken med sig når de løber en tur, og det kræver et godt og komfortabelt headset, der samtidig kan tåle de forhold som bliver budt under en løbetur.

Jabra Sport Pulse Wireless er et ret spændende headset, der blandt andet har en såkaldt in-ear pulsmåler – altså så måler den din puls direkte i øret. Sammen med app’en Sport Life, kan du så tjekke din puls under løbeturen, og du kan gøre brug af den real-time stemmecoach der kommer med app’en.

Du kan teste din ydeevne, tilpasse træningen efter din hjerterytme eller sætte mål for, hvor langt du vil løbe, hvor længe du vil løbe eller hvor mange kalorier du vil forbrænde.

 

Sport Pulse Wireless koster 1.599 kroner.

Jabra Sport Pulse
Jabra Sport Rox Wireless

Det andet headset fra Jabra er Sport Rox Wireless, og her skulle Jabra have kræset for lyden, så musikoplevelsen skulle blive meget høj.

Samtidig er headsettet konstrueret, så når du er færdig med at bruge det, klipses ørepropperne samen med hjælpe af indbyggede magneter, og så går det automatisk i sparetilstand.

Pris – 1.195 kroner.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?