Nye TomTom Go-navigationsenheder har verdenskort og fotofælder der ikke blive forældede

TomToms kort og oversigt over fotofælder plejer at være på lejebasis, men i de nye Tomtom Go-enheder kommer der Lifetime Verdenskort og Lifetime Fotofælder, som ikke bliver forældede

TomTom Go
Image converted using ifftoany

De nye TomTom Go-navigationsenheder bliver nu leveret med verdenskort og fotofældeoversigt, der ikke skal fornyes i hele enhedens levetid.

Samtidig er visse af TomTom Go-enhederne, 510, 610, 5100 og 6100, udstyret med en fuldt interaktiv skærm, som betjenes ved at knibe, zoome og svirpe. De har også 3D-kort og en Click & Go-holder, og så findes de i 5” og 6” skærmstørrelse.

TomTom har også indført funktionerne ’Kør hjem’ og ’Kør på arbejde’ direkte fra hovedmenuen for at gøre navigationen endnu hurtigere og enklere.

Navigationsenhederne fra TomTom har også en kombination af trafikinformation i realtid og ruteplanlægningsteknologi, som altid tilbyer brugerne den hurtigst tilgængelige rute. TomTom Traffic dækker alle kortlagte veje og kombinerer data fra millioner af kilder over hele verden.

Enhederne er klar i butikkerne nu, og priserne starter ved 1.499 kroner.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?