Nye trådløse højttalere fra Panasonic til alle formål

Panasonic sender nu fire nye trådløse højttalere på markedet, blandt andet en bærbar og vandtæt højttaler

Panasonic

De nye højttalere fra Panasonic har alle både WiFi og Bluetooth-tilslutninger, og har de mundrette navne SC-ALL05, SC-ALL7CD, SC-ALL9 og SC-ALL6.

SC-ALL7CD kommer endvidere med usb, cd og fm/dab-radio, og SC-ALL05 er vandtæt. Så serien rummer masser af muligheder for musik i alle rum og på forskellige platforme.

Alle højttalerne er multi-room højttalere og drivers af Qualcomms intelligente medieplatform Allplay. Ved at anvende det lokale Wifi-netværk, kan brugeren styre alle husets højttalere via en app, eller direkte fra f.eks. Spotify. Panasonic music streaming app’en lader samtidig brugeren streame musik fra et bredt udbud af musikplatforme og enheder.

SC-ALL9 leverer en udgangseffekt på 80W og kan monteres på væggen. Den er udstyret med adskilte bas- og diskantelementer for at kunne levere lydoplevelser, som ellers har været forbeholdt de større systemer.

SC-ALL6 har stort set samme funktionalitet som ALL9, men effekten er her på 40W. Den har to woofere, tweetere og en Aero Stream basport, der giver en elegant og nuanceret lydbillede.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?