Nye Ultra HD 4K skærme fra LG kommer til Danmark

Det var på CES i januar at LG løftede sløret for deres nye skærme, og nu bliver de første modeller tilgængelige i Danmark. Den første model er en LG UF950V der kommer i en 55 og 65”-version

uf950

Skærmene er en del af LGs ColorPrime-serie, og LG lover at skærmen med sin 4K-opløsning og deres Wide Color Gamut-teknik har en billedkvalitet og farvegengivelse, der ligger udover det sædvanlige for et lcd-tv.

Wide Color Gamut-teknikken er en forbedring af lcd-teknikken, der skulle give et større farverum med markant bedre farvegengivelser. Tv’et er også udstyret med 4.2-surround sound fra Harman/Kardon og billede og lyd skulle give en fantastisk tv-oplevelse.

Designet skulle også være anderledes end tidligere tv. Det er kun 8.5 mm bredt og har en auditorium fod, der fungerer som en lydreflektor, der forbedrer lydkvaliteten. Samtidig er tv’et udstyret med Smart Sound indstilling, som helt automatisk vælger lydindstillinger for en optimal tv-oplevelse.

Prisen starter ved 29.999 kroner, så der skal nok graves lidt dybt i lommerne for at få fat i dette spændende nye tv.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?