Nyt fra Roccat

Tyske Roccat har godt nyt til audiofile gamere, MMO-entusiaster og Mac-brugere

ROCCAT-Kave

Roccat benytter CES til at afsløre et par nyheder, vi kan forvente på markedet i første halvår af 2015. Den tyske gaming-hardwareproducent byder på en ny mus, der er specialdesignet til MMOer, og et forbedret surround sound headset.

Roccat Nyth er en gamermus, der kan tilpasses dine spil – om det er MOBA, MMO eller FPS. Nyth har en række knapper i venstre side, hvis placering kan justeres efter dit behov, hvilket giver Nyth en fordel i forhold til andre MMO-mus med knappegitter, der ikke kan justeres efter ens hånd og tommelfinger. Nyth har desuden forskellige sidepaneler, så musen ligger bedre i hånden, når du spiller skydespil eller arenaspil. Nyth står til at udkomme i 2. kvartal i år – prisen er endnu ikke offentliggjort.

Roccat Kave-headsettet har fået en renæssance, fordi den tyske hardwareproducent har lyttet til feedback fra brugere. Kave XTD 5.1 Analog vil være 25 % lettere end sin forgænger, og headsettet har noise-cancelling teknik. Ydermere har Roccat forbedret lydkvaliteten, så du får bedre 5.1 surround sound, når du spiller, mens Roccat lover, at det bliver nemmere at fordybe dig i spillet, fordi baggrundsstøjen holdes ude. Kave XTD 5.1 Analog står til at udkomme i dette kvartal – prisen er endnu ikke offentliggjort.

En sidste nyhed fra Roccat kommer Mac-brugere til gode, da hardwareproducenten arbejder på en driver, der kan bruges til både PC og Mac. I en udtalelse til Tech Test fortæller Tim Krause, der er global PR-ansvarlig for Roccat, at man tidligere har fokuseret på PC, fordi det var her, at størstedelen af gamerne fandtes, og Roccat måtte prioritere sine ressourcer, men man er nu klar til at understøtte Mac-computere.

ROC-Nyth
ROC-Kave