Nyt headset til de actionhungrende danskere

Hvis du hører til typen der nyder at stå på skateboard, snowboard eller freestyle ski, og gerne vil høre musik samtidig, så kunne det nye JBL Grip være et godt bud på et headset

jbl grip

Motion og musik hører efterhånden sammen som Sushi og Wasabi, og hvis du dyrker de mere ekstreme typer af motion, så som skateboad, snowboard eller lignende, hvor der er masser af tricks, hop og ja – også styrt, så har du brug for et headset der sidder godt fast i ørene.

Headsettet JBL Grip er designet til at kunne klare stort et alle spring og fald, og Harman har gjort brug af den professionelle snowboader Ben Ferguson til at teste dem, og også fået hans godkendelse.

Udover at sidde godt fast i øret, lover Harman at headsettet også leverer en rigtig god lyd. Der er to headset i serien, JBL Grip 100 og Grip 200 der begge har følgende features:

  • Twist-Lock-Design, som er ergonomiske ørespidser der drejes og låses fast i øret, hvorved de skulle sidde godt fast
  • Slidstærkt design. Konstrueret med belastningsbegrænsere og ekstra holdbare materialer
  • FlexSoft ørepropper. Ultrablødt materiale, der aldrig skulle blive ubehageligt
  • JBL Grip 200: Indbygget fjernbetjening, der gør det lettere at håndtere opkald og navigere mellem sange.

Grip 100 kommer til at koste omkring 149 kroner, mens Grip 200 får en pris på 249 kroner.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?