Nyt headset fra Parrot

Nyt design, lavere vægt og længere batteritid er noget af det, Parrot Zik 2.0 tilbyder

Den franske designer Philippe Starck, der stod bag designet af det første Zik-headset fra Parrot, står også bag version 2.0, og hans tanke bag Zik 2.0 har været at skabe mere med mindre.

Zik 2.0 skal være lettere og mere behageligt, have længere batterilevetid, være mere intuitivt at bruge og have fået et teknologiløft.

En af den nye funktioner er, at headsettet er forsynet med et kapacitivt panel, så du kan skrue op og ned for lyden ved at glide fingeren op og ned højre høretelefon. På samme måde kan du skifte nummer ved at føre fingeren fra højre til venstre på højre høretelefon. Det kapacitive panel bruges også, hvis du vil sætte musikken på pause, hvilket kan gøres ved et enkelt klik på samme høretelefon.

Ringer din smartphone, kan du besvare et opkald ved at let klik på headsettet, eller du kan holde fingeren på samme sted i to sekunder, hvorved opkaldet afvises.

Parrot har opdateret lydteknologien , så der er kommet selvjusterende Active Noice Control, og en Street Mode. Sidstnævnte gør det, at den tilfører dele af den omkringliggende lyd, så du ikke føler at du render rundt i en isoleret bobbel, og du kan faktisk høre dig selv, når du taler i telefon, hvilket får det til at føles langt mere naturligt.

Der er naturligvis udviklet en speciel app til Zik 2.0, og fra den kan du blandt andet indstille dine hovedtelefoner efter din musiksmag. Som et sjovt gimmick så har app’en altid samme farve som dit headset.

Zik 2.0 kan fås til en pris af 2.990 kroner og kommer på markedet i november i farverne sort, hvid, mokka, blå, orange og gul.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.