Nyt headset fra Plantronics eliminerer vindstøj

Noget af det mest irriterende når du bruger et headset er den vindstøj der ofte forstyrrer samtaler. Men Voyager 5200 fra Plantronics lover at få dine mobilsamtaler til at lyde professionelt selv i stærk vind

voyager 5200, headset

Baggrundsstøj er hamrende irriterende når du skal bruge din mobiltelefon, og selvom mange headsets lover at kunne fjerne vindstøj, så er det sjældent at det passer. Specielt vindstøj er noget der for alvor generer mange mobilbrugere.

Voyager 5200 har nu indført en helt ny støjreducerende teknologi, WindSmart, en Plantronics-opfindelse, der lover at sikre ekstraordinær vind- og støjreduktion.

WindSmart-teknologien fungerer ved at indarbejde seks forskellige slags vind- og støjreducerende teknologier. Den er udstyret med en aerodynamisk mikrofonarm der lader inden glide forbi uden at skabe turbulens. Mikrofonarmens vindskærm fungerer som mikrofonens første beskyttelseslag, og derefter er hver mikrofon yderligere beskyttet i en ’vindboks’. Fire retningsbestemte mikrofoner sørger sammen med Plantronics særlige vindeliminerings-algoritme for at fokus forbliver på brugerens stemme, og forstyrrende støj fjernes.

Voyager 5200 har 7 timers taletid på en opladning, og i standby-tilstand holder den batteri til op til 9 dage.

Voyager 5200 kommer på gaden i næste måned, og prisen bliver 949 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?