Nyt Hero+ action cam og lavere pris på Hero4 Session

Så er der godt nyt til de fotoglade sportsudøvere. GoPro lancerer nyt Hero+ action cam og sænker samtidig prisen på det eksisterende og prisbelønnede Hero4 Session action cam

GoPro Hero+

GoPro har uden tvivl taget markedet for kameraer fanger oplevelser på farten. GoPro er blevet et brand næsten på linje med Google, og nu har de så igen sendt et nyt action cam på gaden.

Hero+ er hører godt nok til i billige ende, når vi kigger på de priser GoPro ellers har på deres kameraer. Faktisk så er det kun deres Hero, der er billigere end Hero+, men de har alligevel formået at tilføre et par spændende faciliteter.

Hero+ er således fået WiFi integreret, og samtidig så understøtter det naturligvis Bluetooth. Som det sig hør og bør for et action cam, så er Hero+ naturligvis vandtæt, og har en række mounts der gør, at de kan monteres på en lang række forskellige måder, blandt andet på hjelmen, styret eller andre steder, hvor det nu måtte passe dig.

Kameraet optager i 1.080p60 eller 720p60 videoer, og 8MP still billeder.

GoPro lover os, at Time Lapse og Burst fotografier har samme høje kvalitet som GoPro er blevet kendte for.

Men det er altså WiFi-funktionen som GoPro selv fremhæver, der er den mest bemærkelsesværdige funktion i Hero+. Den funktion gør det nemlig muligt for brugeren at forbinde kamera med deres mobil app, så brugeren derigennem kan bruge værktøjer så som Trim & Share. Derved kan brugerne hurtigt oprette og dele korte videoklip på forskellige sociale medier.

Det er også værd at nævne, at Hero+ er integreret i et vandtæt og meget holdbart hus, der skulle sikre at du kan bruge Hero+ hvor som helt uden problemer.

Væsentlige funktioner i Hero+

  • 1.080p60 og 720p60 videooptagelser
  • 8MP stille billeder, Time Lapse, burst-optagelser på 5 billeder i sekundet
  • Indbygget WiFi og Bluetooth
  • Hårdfør og vandtæt hus (ned til 40m)
  • Integreret kamera
  • QuikCapture, der gør at du kan optage ved at klikke på en enkelt knap
  • HiLight Tag, gør at du kan markere øjeblikke mens du optager
  • SuperView optager i vidvinkel
  • Auto Low Light mode indstiller selv kameraets optagehastighed til optimal lysfølsomhed
  • Indbygget mikrofon

Prisen på Hero+ bliver 1.749 kroner og kameraet skulle ramme markedet i oktober. Samtidig så sænker GoPro prisen på deres Hero4 Sessions, så det nu kan anskaffes for 2.449 kroner. Om det så er billigt eller ej, lader vi helt op til dig at vurdere.

GoPro hero+

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?