Nyt in-ear headset med Active Noise Cancellation fra B&O PLAY

Det nye BeoPlay H3 ANC er en fleksibel in-ear hovedtelefon der aktivt eliminerer støj

b&o play h3 and

B&O PLAY fortæller at deres nye headset er designet til musikelskeren, og rammer denk perfekte balance mellem støj og stilhed, hvor brugerne selv i støjende omgivelser kan nyde alle detaljer i musikken uden at dens Active Noise Cancellation forringer lydkvaliteten.

B&O PLAY har monteret mikrofoner på ørestykkerne, som måler den indgående støj fra omgivelserne og sender data videre til den beregningsenhed der er ved kabelstikket. Her analyseres de, og enheden generer et modsat lydmønster som effektivt eliminerer de vigtigste elementer i den udefrakommende støj, alt sammen i realtid.

H3 ANC har et genopladeligt Li-Ion-batteri der leverer op til 20 timers batterilevetid, selv med ANC slået til. Hvis headsettet løber tør for strøm, fungerer headsettet stadig, dog bare uden ANC slået til.

Herudover er H3 ANC fremstillet af letvægtsmetal, som både er solidt og ridsefast og derved kan vægten holdes nede på 40 gram.

Ørepuderne er fremstillet i et materiale der skulle være utrolig blødt, hvilket skulle sikre en optimal pasform uanset øreform og –størrelse.

H3 ANC får en pris på 1.999 kroner og kan fås i en farve – den de kalder for Gunmetal Grey.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?