Nyt mekanisk gaming-tastatur fra Logitech

Det nye tastatur til spilleren indeholder blandt andet eksklusive Romer-G mekaniske taster, intelligent RGB-belysning og Arx Control-integration

logitech

Det nye tastatur fra Logitech har fået navnet Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard og er et ultralet tastatur udstyret med Logitechs eksklusive Romer-G mekaniske taster.

Logitech lover, at tastaturet har 25% hurtigere aktivering end standarden for mekaniske tastaturer, og har en forbedret holdbarhed og intelligent RGB-belysning i et tenkeyless design.

Tastaturet har også Arx Control Integration samt en Logitech G app, der viser en bred vifte af in-game information på din mobile enhed.

Der er mere information om det nye tastatur her og tastaturet er tilgængeligt i løbet af oktober og får en pris på 1.249 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3662 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?