Nyt mekanisk gamingtastatur fra Logitech

Det nye Logitech G810 Orion Spectrum har Romer-G mekaniske taster og RGB-bagbelysning

G810 Orion Spectrum

For gameren der gerne vil have et godt fuld-størrelse, mekanisk gamingtastatur, så er der noget at kigge efter hos Logitech. Deres helt nye G810 Orion Spectrum er designet med gameren for øje, der er satset på at gøre de eksklusive Romer-G-taster en 25% hurtigere aktivering end standarden for mekaniske tastaturer, og samtidig så har den fået en brugerdefinenerbar RGB-belysning og særlige medietaster.

Vanen tro har Logitech kælet for detaljerne, og med G810 er der påført en mat overflade, som skjuler fingeraftryk, den har fået et holdbart, flettet kabel, og de berømte Romer-G-taster der designet med præcision for øje.

De specielle Romer-G-taster har en aktivering på kun 1,5mm, hvilket betyder at de har en meget hurtig respons og registrerer input op til 25% hurtigere end standarden er for mekaniske taster. For gameren kan det betyde forskellen mellem at vinde og tabe når det går vildt for sig i online-verdenen.

Samtidig har de en holdbarhed på 70 millioner tasteanslag, hvilket er omkring 40% flere tasteanslag end fleste andre tastaturer som vi er bekendt med.

Der er også indført et brugerdefineret baggrundslys, som kan tilpasses direkte fra Logitech Gaming Software. Herfra kan lyset i hver enkelt tast bestemmes, og du kan farvekoordinere tasterne for at holde styr kommandoer. Gider du ikke selv rode med at indstille farverne, så kan du vælge blandt de forudinstallerede profiler der er med, og som dækker over 300 spil.

Logitech G810 Orion Spectrum har også dedikerede medietaster som kan bruges til at afspille, pause og mute musik og videoer med bare et klik. Et scroll-hjul gør at du kan justere lydstyrken eller springe til næste sang med et enkelt klik af en knap.

Har du brug for specielle makrotaster, så kan du tilpasse tasterne F1-F12, og ja – her kan du også bestemme hvilken belysning de skal have, og så ikke mindst kan du bestemme, hvilke taster der er slået fra, når du aktiverer Game Mode.

Tastaturet kommer på det danske marked i løbet af februar og prisen kommer til at ligge på 1.99 kroner.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?