Nyt Panasonic-kamera med super-zoom og 4K-optagelser

Det nye Lumix FZ300 tager detaljerede naturbilleder, skarpe billeder af motiver i bevægelser og zoomer ind på detaljer virkelig langt væk

fz300

Panasonics nye Lumiz DMC-FZ300 er det nyeste kamera i deres FZ-serie, og optager både billeder og video i 4K.

Kameraet har 24x optisk zoom, hvilket svarer til 25-600mm med en lysstyrke på 2,8. Det er vand- og støvresistent, så kameraet kan bruges i selv barske forhold.

Kameraet er udstyret med Panasonics nyeste billedstabiliseringsteknologi, og kombineret med den stærke zoom skulle billederne blive meget klare og skarpe. Samtidig har kameraet autofokus og Panasonics Depth from Defocus (DFD) teknologi der forkorter fokuseringsteknologien.

FZ300 har også 4K Pre-Burst, 4K Burst og 4K Burst Start&Stop, der gør det muligt at fryse stillbilleder på 8 megapixel fra dit 4K-videomateriale.

FZ300 kan købes i butikkerne fra medio september til en vejledende pris på 5.495 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?