Nyt smartwatch fra Samsung på vej til danske butikker

Samsung Gear S2 har et rundt design og en unik bevægelig ring om urskiven som giver nye muligheder og oplevelser

Samsung Gear S2

Det nye smartwatch fra Samsung, Gear S2 er netop dukket op i de danske butikker. Dette nye smartwatch har et markant anderledes udtryk end sine forgængere. Gear S2 har et slankt design (11,4mm), og et nyt rundt display og en optimeret brugergrænseflade.

På uret kan brugeren modtage notifikationer og sende beskeder direkte fra armen, træningsmål kan følges med den indbyggede 24-timers aktivitetslog, og nye applikationer kan downloades.

Uret har et flot skærmbillede, en kraftfuld processor, IP68 klassificering og det nye Tizen styresystem.

Batterilevetiden er opgivet til at være på op til to døgn, og kan lades op trådløst. Uret har også NFC, så det er let at bruge uret til f.eks. mobile betalinger og som elektronisk nøgle til hjem eller hotel.

Gear S2 kommer i to versioner. Gear S2 Classic har en sort urskive og en flot læderrem, der giver et sofistikeret og tidsløst udseende.

Gear S2 er skabt til at aktivitet, og har et mere sporty og minimalistisk design. Urskivens bagrund og rem kan nemt skiftes og derved er der gode muligheder for at personificere uret.

Gear S2 har en pris på 2.599 kroner

Gear S2 Classic har en pris på 2.999 kroner

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?