Nyt støjreducerende headset fra Bose

QuietComfort ® 25 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner er den næste generation i kategorien af QuietComfort hovedtelefoner

Bose har lige lanceret deres QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner. De har et helt nyt design, der kombinerer bedre støjreduktion og lydkvalitet med et nyt udseende og fleksibel profil. De erstatter de QC 15 hovedtelefonerne og vil være tilgængelige fra september 2014. 

QuietComfort 25 hovedtelefonerne er udviklet på baggrund af mere end 30 års forskning og de reducerer mere støj, end nogen af Boses andre hovedtelefoner nogensinde har været i stand til – især ved de lave frekvenser.  Boses teknikere satte mikrofoner både i og uden for ørekoppen, så de bedre kunne registrere og måle uønskede lyde.  Målingerne sendes til en digital, elektronisk chip, som Bose har eneret på. Chippen beregner et mere præcist lige og modsat rettet støjreduktionssignal – på en brøkdel af et millisekund.  Boses chip er så kraftfuld, at den reducerer elektronikkens støjområde, samtidig med at den leverer et niveau af stilhed, der er helt nyt for around-ear-hovedtelefoner.  Forstyrrelser forsvinder straks, selv i de mest krævende miljøer.

TriPort® teknologien leverer dybe og detaljerede bastoner, mens et lavere støjgulv reducerer den typiske “susen”, der forbindes med konventionelle støjreducerende hovedtelefoner.  Forbedringerne kan høres og mærkes:  Hver optagelse gengives mere autentisk, uanset genre.  Der er ingen forvrængning eller ’overdrivelse’ af instrumenter eller vokal.  QC® 25 hovedtelefonerne er til gengæld tro mod Boses 50 år lange jagt på at genskabe – snarere end at genopfinde – lyden ved en live-oplevelse.  

QuietComfort 25 hovedtelefonerne leveres med et enkelt AAA-batteri, der giver op til 35 timers brug.  Og hvis batteriet dør, spiller musikken videre.  En in-line fjernbetjening og mikrofon gør det nemt at betjene og tage opkald med udvalgte iPhone-, iPod- og iPad-modeller, samt andre udvalgte smartphones.  

Boses QuietComfort 25 hovedtelefoner findes i to varianter:  Sort eller hvid, med blå detaljer.  De er i handlen fra midten af september 2014 til en vejledende udsalgspris på 2.499 DKK.

 

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.