Nyt systemkamera tager billeder og film i 4K

Panasonic er nu klar med deres systemkamera Lumix DMC-G7, der både optager video og billeder i 4K-opløsning og som har spandevis af kreative funktioner

Lumix G7

Det kan godt være at det nye kamera fra Panasonic har mange spændende funktioner indbygget, men det har ikke påvirket vægten – med kun 410 gram er det ikke kameraet der tynger i bagagen.

For at sikre så gode billeder og film som muligt når der optages i 4K, så er Lumix G7 udstyret med en 16MP Live MOS-sensor og en Venus Engine-billedeprocessor.

Kameraet har også en OLED Live View Finder og en drejelig 3” touch-skærm. Skulle du have brug for at dele dine billeder og videoer, så kan du gøre det via den integrerede WiFi-forbindelse, og du kan fjernstyre kameraet fra din smartphone eller tabelt.

Lumix DMC-G7 med et 14-42mm objektiv er på markedet til juni og kommer til at koste 7.499 kroner.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?