Onkyo på vej med tre verdensnyheder

På gadgetmessen i Berlin i denne uge har Onkyo lovet at dukke op med ikke mindre end tre verdenspremierer, dels to sæt hovedtelefoner, dels et nyt sæt højttalere

Onkyo

De tre premierer er et resultat af et nyt samarbejde mellem amerikanske Gibson Innovations og japanske Onkyo. De tre nye produker er højttaleren X9, on-ear-hovedtelefonen H500M og in-ear-hovedtelefonen E700M.

X9-højtaleren er udstyret med 4 stk. 50mm bashøjttalere og 2 stk. 19mm diskanthøjttalere kombineret med en baseenhed, der ’genanvender’ luften fra bassen i frekvensområdet 57Hz til 40kHz.

Den har et genopladeligt batteri, har Bluetooth-forbindelse men kan samtidig også bruges med kabling. Hvis den kobles sammen med din smartphone, er det muligt at modtage opkald og føre samtaler over X9 ved et tryk på en knap. X9 forventes at komme til at koste 2.499 kroner.

H500M har 40mm højttalere, der giver en detaljeret og høj lydkvalitet i frekvensområdet 7Hz til 40kHz. De har en lukket konstruktion, der minimerer den omgivende lyd, og aluminiumshuset modvirker vibrationer. Det burde sikre en meget høj lydkvalitet.

De er udstyret med bløde ørepuder der slutter ergonomisk til øret, og i ledningen er der indbygget fjernbetjening og mikrofon, så brugeren er i stand til at styre musikken og tage imod håndfrie telefonopkald. H500M kommer til at koste omkring 1.999 kroner.

Endelig er der E700M, der er et præcisionshøjttalere på 13,5mm med et ovalt rør, der giver HRA-lyd i frekvensområdet 6Hz til 40kHz. De har et avanceret akustisk system der giver både høj lydkvalitet og minimerer omgivende støj.

De tilpasses ørene ergonomisk og der medfølger både ultrabløde silikone ’propper’ og ’propper’ i Comply-skum, og for at holde vægten nede er de fremstillet i luminium. Prisen bliver på 1.299 kroner.

Onkyo
Onkyo
Onkyo
About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?