Otte kerner i ny processor fra Intel

Den længe ventede Haswell ser endelig dagens lys

Hvis du går og sukker efter at få nogle flere hestekræfter i din computer, så er der lys forude i tunnelen. 

Intel har netop løftet sløret for deres nye otte-kernede processor, Intel Core i7-5960 X Extreme Edition, som tidligere har gået under kodenavnet “Haswell-E”.

Processoren er målrettet entusiaster, der virkelig forventer, at deres computer yder det maksimale.

Den nye processor understøtter 16 tråde, og den helt nye DDR4-hukommelse vil muliggøre nogle af de hurtigste desktopcomputere, vi nogensinde har set. 

Samtidig giver Intel X99 chipsættet også gode muligheder for overclocking, ekstra mange muligheder for at optimere systemet til maksimal ydelse.

Alienware bliver blandt de første til at bruge denne nye processor i deres high-end gaming computere, vi kan næsten ikke vente til at se, hvad benchmark-tallene ender på. Hurtigt bliver det.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.