Over 1 million downloads til dansk app

Hvem siger at kælderprojekter ikke kan blive til noget stort i Danmark?

To unge danske iværksættere har vist, at det sagtens kan blive til noget. Deres app, eTilbudsavisen, er nu blevet hentet mere end 1 million gange i Danmark.

Christian Birch, medstifter af eTilbudsavisen fortæller, at ambitionen har været, at eTilbudsavisen skal være den bedste shopping buddy. 

“MobilePay fra Danske Bank er muligvis den eneste app, der har formået at opnå samme mængde downloads. Vi er meget beærede over at være kommet med i den eksklusive klub med 1 million danske downloads,” siger Christian Birck.

Nu håber han og medstifteren Karsten Ree så, at de kan bringe eTilbudsavis-app’en til udlandet, hvor det vurderes, at der er et stort potentiale for en god shopping buddy.

 eTilbudsavisen findes tileTilbudsavis-app’en er tilgængelig på iOS, Android, Windows Phone, Windows 8 og web.

 

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.