Panoramaudsigt på din computerskærm

Philips nye 34” QHD-skærm giver masser af plads, høj opløsning og mange muligheder for at multitaske

Philips BDM3470

MMD, firmaet bag Philips-monitors, sender nu en ny kæmpeskærm på markedet. Den er en del af serien med Philips UltraWide-computerskærme, og hedder Philips 34” BDM3470UP. Den har Quad HD-opløsning, og skærmens UltraWide-skrivebord hjælper med at skabe overblik ved at kunne vise flere åbne vinduer ved siden af hinanden, alle med samme skarphed og detalje.

Panoramisk CrystalClear-oplevelse

Alle de seneste Philips-skærme har AH-IPS LED-paneler, som giver skarpe og præcise farver selv fra en betragtningsvinkel på 178°. Med sine 34 tommer er den nye BDM3470UP-skærm stor nok til at give brugeren plads til at arbejde på sine mange projekter. Med en skærmstørrelse i UltraWide 21:9-format kan man have flere vinduer åbne ved siden af hinanden på skrivebordet til enten at sammenligne eller skabe overblik, når man multitasker i flere applikationer. Skærmens CrystalClear Quad HD-opløsning på 3.440 x 1.440 pixels gør det muligt at zoome ind og se selv de mindste, fine detaljer. Den nye skærm har også Philips SmartUniformity, som er en indstilling, der autojusterer udsving i lysstyrke og farver, og leverer en ensartethed i lystætheden på mere end 95%.

Ligesom med andre af Philips’ skærme har den nye 34” skærm mange tilslutningsmuligheder: HDMI, MHL-support som kan slutte indhold fra mobilen til den store skærm og DisplayPort, DVI og VGA, lige så vel som USB 3.0 til lynhurtig dataoverførsel. Derudover kommer skærmen med MultiView-teknologi, så brugeren kan arbejde på to enheder samtidigt, da skærmfladen kan opdeles i to for at se indhold fra begge enheder.

Den nye Philips 34” BDM3470UP-skærm er på markedet nu til en vejledende pris på 7.949 kroner.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?