Plantronics klar med gaming-headset til PlayStation VR

Det nye headset fra Plantronics hedder RIG 4VR, og er deres første bud på et gaming-headset rettet mod virtual reality

plantronics

Når vi for alvor skal til at lege med virtual reality, så er det ikke nok med et perfekt billede – lyden skal også være på plads. Derfor har Plantronics nu sendt deres RIG 4VR på gaden. Et gaming headset der er designet til brug sammen med PlayStation VR.

RIG 4VR har 40mm højttalere der sammen med lavfrekvente resonatorer sørger for en forbedret bas, samtidig med at præcisionen i lyden bevares.

De er udstyret med en aftagelig mikrofonarm med støjreducering og lydløs-funktion. Det er bygget op omkring en ultralet og fleksibel ramme, som sammen med et unikt, ovalt ørekopdesign giver en rigtig god komfort.

Designet kan endda tilpasses via ekstra hovedbøjler, udskiftelige ørekopper og så videre.

Men, skulle du have lyst til at investere i Plantronics nye headset, så kommer du altså til at vente et par dage. Det rammer først markedet her til efteråret, og prisen er endnu ikke opgivet, men helt billigt bliver det næppe.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2582 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart