PlayStation 4 får skæbnemodel

PlayStation 4 får et nyt Destiny-udseende og indeholder en særlig udgave af Destiny: The Taken King.

Kan du ikke få nok af Destiny, er der interessant nyt. Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) har netop annonceret, at en limited edition Destiny: The Taken King-PS4-bundle kommer til Danmark den 15. september 2015. Det sker samtidig med udgivelsen af spillet Destiny: The Taken King fra Bungie og Activision.

Det særlige bundle inkluderer en 500GB PlayStation 4 og en trådløs controller i særligt Destiny-design. Designet viser et kort over kosmos i sølv med Guardians mærke i guld. Med i pakken er også spillet Destiny: The Taken King – Legendary Edition til PS4. Du får også en opgradering til Digital Collector’s Edition, der indeholder tre eksotiske Guardian-klassegenstande med XP-bonusser, tre klassespecifikke udtryk, tre panserfarver og en early access våbenpakke. Det særlige bundle vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere i en begrænset periode.

Destiny: The Taken King PlayStation 4-bundle kommer også i Jet Black og med Destiny: The Taken King – Legendary Edition. Legendary Edition er perfekt for nye og eksisterende Guardians, som er klar til at hoppe ind i Destiny-universet. Med Legendary Edition får du den fulde Destiny-oplevelse: The Taken King, Destiny, Expansion I og Expansion II.

 

PlayStation  4 Destiny
Kommentar til artiklen?