PlayStation-folkene skræmmer intetanende danskere

PlayStation Danmark gearer op til et af sommerens store eksklusivtitler, Until Dawn, ved at få folk til at skrige i en biografsal

until dawn

Until Dawn til PlayStation 4 bygger på slasher-gysergenren, vi kender fra film som Scream, The Texas Chainsaw Massacre og I Know What You Did Last Summer. For at vise goderne frem for pressen har PlayStation Danmark inviteret en gruppe spilleglade danskere til at spille Until Dawn, uden de vidste, de skulle spille et gyserspil – og at deres reaktioner blev fanget på kamera.

I spillet tager otte venner ud til en forladt hytte langt ude i en skov på årsdagen for deres to venners mystiske forsvinden. Hvad de ikke ved er, at de bliver jagtet af en sindssyg seriemorder, som traileren nedenfor viser. Traileren viser, hvordan Hayden Panetierre (Heroes, Nashville) bliver efterladt alene i en hytte, da seriemorderen kontakter hende – vi er ret sikre på, at “the call is coming from inside the house”.

Gameplayet er baseret på Quick Time Events, som vi kender fra spil som Heavy Rain, Shenmue og The Order: 1886. Du har et bestemt antal sekunder til at trykke på en bestemt knap, der bestemmer, hvilken drejning spillets handling skal tage – tryk forkert eller for sent og stakkels Hayden ender i armene på seriemorderen.

Her på redaktionen glæder vi os til at skrige i kor med Hayden, men vi forventer, at Until Dawn har mere at byde på end blot hurtige tryk på forskellige knapper, hvilket kan ende med at blive meget kedelig, meget hurtigt. Vi vender tilbage med en anmeldelse i slutningen af august.

Kommentar til artiklen?