Polaroids nye kamera udskriver og uploader billeder

Nu der det ikke nok, at dit digitale kamera skal uploade billeder for dig - det skal også skrive dem ud

Socialmatic

Vi er nogen, der stadig kan huske dengang, det var hipt, at vores kamera kunne udskrive billeder. Polaroid-kameraet var måske ikke verdens mest diskrete kamera, eller det kamera der fremstillede de bedste billeder – men det var det eneste, der kunne fremstille billeder på stedet.

Alle os der ikke havde investeret i et Polaroid-kamera var nødt til at vente med at se billederne, til vi kunne få fremkaldt filmen i vores kamera.

Men den tid er forbi – vores billeder er i dag digitale, og vi deler dem som aldrig før på de sociale medier. Den tendens har stort set slået de traditionelle kameraer ihjel, og specielt Polaroid-kameraet har været hårdt ramt.

Men nu er Polaroid tilbage med et kamera, der kombinerer to verdener. Ikke alene udskriver deres nye kamera, Socialmatic camera, billeder med det samme – det poster også dine billeder til Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest og andre tjenester.

Socialmatic udskriver billeder i 2×3″ med Zink Zero blækteknologien. Det skulle gøre, at de ikke smitter af, at de er svære at rive i stykker, og at de kan tåle vand.

Samtidig har det indbygget WiFi, så det kan forbinde sig til internettet, eller hvis der ikke er WiFi i nærheden, ja så kan det bruge Bluetooth og din smartphones netforbindelse til at få fat i det store internet. Forbundet til nettet kan kameraet uploade dine billeder til dine sociale medier for dig.

Socialmatic
Socialmatic

Samtidig er kameraet en lille Android-computer med en 4,5″ touch-skærm, stereohøjttalere og 4GB online lager. Så skulle du kede dig mellem du snupper billeder, så kan du jo altid tjekke din mail, surfe på internettet eller spille Angry Birds.

Endelig er kameraet udstyret med en 14 megapixel sensor på forsiden, og en lille 2 megapixel sensor på bagsiden til de uundværlige selfies.

Prisen for kameraet bliver 299 dollars, når det kommer på markedet i starten af 2015. Det bliver spændende at følge dette produkt.

Socialmatic
About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.