Pong i virkelighedens verden

Det ældgamle tv-spil er nu blevet et spil i den virkelige verden

Virtual Pong

Før computere blev hver mands eje, og da de første tv-spil (fra før Wii, PlayStation og Xbox blev opfundet) kom på gaden, var der i særdeleshed et spil vi alle spillede – Pong.

Et utroligt simpelt spil, en slags bordtennis set fra oven af. Du kontrollerede en plade der kunne bevæges op og ned, og det samme gjorde din modstander så. En firkant på skærmen røg så frem og tilbage, og din opgave var at  undgå at den kom forbi din plade.

Simpelt og fængende. Der var massiv modstand mod spillet, børn blev jo dovne.

Men nu er der så kommet en version af Pong som bliver kaldt Virtual Pong, et navn der er ret sjovt fundet på. For i virkeligheden handler det om, at flytte et spil fra den virtuelle verden og ud i den virkelige verden.

The Sharper Image i USA sælger spillet der består af en basestation og to håndtag der minder en del om Wiis kontrolere.

Baseenheden sender så en kugle af lys rundt i din stue eller værelse, og du skal forsøge at fange den med dit håndtag, så lyskuglen bliver sendt retur til modstanderen.

Mon ikke det kunne blive et hit til årets julefrokost?

Du kan læse mere om Virtual Pong her.

http://www.youtube.com/watch?v=BgIiGIvVFpI

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.